بهترین ها

برترین مطالب در وبلاگ برترینها

بهترین ها

برترین مطالب در وبلاگ برترینها

طرز تهیه هشت پا گریل شده

هشت پا یک آبزی خارق العاده ست که گوشت خوشمزه آن توجه بسیاری را به خودش جلب کرده. هشت پا گوشت سفید رنگی دارد و این غذای دریایی بسیار لوکس و سرشار از مواد مغذی بسیار بسیار ارزشمنده و جزء غذای های لاکچری و گران محسوب می شود. این مواد مغذی درون اختاپوس باعث شده که مصرف آن بسیاری از بیماری ها را درمان کند.


مواد لازم:

1 کیلو هشت پا

2 حبه سیر (خرد شده)

2 قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده)

2/1 قاشق چای خوری پودر پونه

1 عدد آبلیمو (تازه)

به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون

 


منتظر نظرات خوبتون در غذاپز هستیم


دستور پخت:

یک قابلمه را پر از آب کرده و می گذاریم تا آب آن به جوش بیاید. (مقدار آب به حدی باشد که کاملا روی هشت پا را بپوشاند).

بعد از به جوش آمدن آب، هشت پا را درون ظرف می گذاریم و به مدت 40 دقیقه آن را می پزیم .

هشت پا را از قابلمه بیرون می آوریم و با آب سرد آبکش می کنیم. توی یک ظرف می گذاریم و روغن زیتون و سیر خرد شده را بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا طعم دار شود.

به مدت 30 دقیقه الی یک ساعت در دمای اتاق می گذاریم تا خوب مزه دار و خنک شود.

صفحه مخصوص گریل را گرم کرده و به دمای متوسط می رسانیم.

بازوهای هشت پا را جدا می کنیم و و هر کدام از تکه های بازو را به مدت 4 دقیقه کبابی می کنیم (هر دو طرف) ، تا زمانی که خوب سرخ و طلایی رنگ شود سپس درون ظرف می ریزیم.

آب لیموی تازه و جعفری خرد شده تازه را اضافه می کنیم. فلفل و نمک هم برای مزه دار شدن اضافه و مخلوط می کنیم و در نهایت پودر پونه و جعفری خرد شده روی غذا می پاشیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.